Observacions i guiatge

Els que són amants de l’observació, també tenen en Buseu un lloc per gaudir en viu i en directe. Oferim des de la terrassa, l’observació de les aus carronyeres, que depenent de l’època de l’any poden ser observats els 4 voltors d’Europa: voltor comú, voltor negre, aufrany i trencalòs, coincidint amb el dia que es posa menjar al femer, podent estar 3-4 hores observant-los. I per als que disposen de més temps també oferim itineraris pels voltants de Buseu, per poder observar altres aus típiques del prepirineu, acompanyats de guia expert.

Es tracta d’observar des de la terrassa de les instal·lacions de Buseu l’impressionant moviment d’aus carronyeres quan se’ls posa el menjar. Posem a la vostra disposició uns prismàtics per poder observar amb més detall les aus. Com que ha de coincidir amb el dia que es posa el menjar, s’ha de contactar prèviament amb Buseu. Un cop contactat s’acorda dia, lloc i hora per a l’esdeveniment. És una activitat dirigida a qualsevol tipus de públic, grups, amics, famílies … que tingui ganes de veure un espectacle únic. Es poden observar: voltor comú, voltor negre, aufrany (de març a setembre), trencalòs (de totes les edats), milà reial, milà negre, àguila real, …

El desplaçament fins Buseu, que es pot fer amb qualsevol turisme, ja que la carretera està asfaltada, és a compte de client. Durant tota la sessió un guia expert us ajudarà a identificar i us donarà informació. Es recomana portar prismàtics per a l’observació, ja que estareu a uns 500 metres del canyet. Calçat de muntanya.

Per als que volen gaudir de l’observació coneixent l’entorn, oferim itineraris guiats amb un ornitòleg expert, entre 3 i 5 hores de durada de dificultat baixa-mitjana, recorrent diferents ambients situats entre els 1.300 – 1800 metres d’altitud.

Fotografia

Disposem de hides des d’on podràs fotografiar les aus ...

Observació

Observació d'aus i itineraris guiats pel territori ...

Formació

Per millorar la teva formació i aprendre més ...

La bassa

Disposem d'una bassa permanent ...

Casa Felip

Lloguer d'una casa de turisme rural 100% sostenible ...

Altres activitats

Altres activitats relacionades amb el medi ambient ...