Cursos i tallers

Des de Buseu i d'acord amb els nostres objectius volem transmetre informació, formació i coneixement de tot el relacionat amb el patrimoni natural i cultural de la nostra zona per tenir una visió més global del territori i col·laborar en conscienciar al públic en general que el que tenim és únic, i que la generacions futures també han de tenir la possibilitat de gaudir d'això.

Per això organitzem tallers, cursos, jornades de portes obertes, xerrades i visites a grups reduïts, col·laboracions amb universitats, col·laboracions amb programes de marcatge i seguiment d'aus carronyeres, ...

Si t'interessa algun d'aquests tallers i voldries actuar com a professor, o com a participant, o t'agradaria fer algun altre, digue'ns-ho i nosaltres organitzem l'esdeveniment.

Els tallers poden ser organitzats directament per nosaltres o a través d'altres empreses o professionals amb les que tenim acords de col·laboració.

Actualment tenim en marxa cursos de fotografia

Oferta de tallers

Fotografia

Amb l'entrada de la fotografia digital, som molts els que ens atrevim a agafar una càmera i sortir a caçar la millor instantània. Però clar, com en tot, cal aprendre i millorar constantment.

Per això, des Buseu organitzem durant l'any diversos cursos de fotografia comptant amb la presència d'alguns dels millors professionals que tenim en aquest camp, com Antonio Liébana, Oriol Alamany, Fuji, Víctor Ortega, Julio Eiroa i altres ... que són els professors que durant els 2 o 3 dies que dura el curs està amb vosaltres per explicar-vos, orientar-vos i ensenyar-vos noves tècniques. A més, porten sempre material fotogràfic cedit per algunes de les primeres marques perquè pugueu provar-ho.

FUNCIONAMENT

  • Tots els participants i el professor, esteu allotjats a la casa, on s'arriba el primer dia per sopar, i atendre després les explicacions i orientacions de professor.
  • Durant els dies següents, esteu tot el dia en els hides, i es garanteix que com a mínim a 1 dia tingueu a professor amb vosaltres al hide.
  • Un cop fora dels hides, i després d'un petit descans i el sopar, comencen les sessions de visualització de la feina feta, on cada participant explica què i com ho ha fet, què dubtes ha tingut, quins problemes, com millorar, ...

 PREUS

  • Els preus són variables, depenent de el nombre de participants i dies de durada.
  • A cada curs i / o taller s'especifica el preu i tot el que inclou.
Reconeixement d'empremtes de mamífers i foto-trampeig

En preparació

Gestió dels sistemes naturals

En preparació

Identificació d'espècies

En preparació

Conservació de la biodiversitat

En preparació

Gestió d'un model d'ecoturisme

En preparació

Fotografia

Disposem de hides des d’on podràs fotografiar les aus ...

Observació

Observació d'aus i itineraris guiats pel territori ...

Formació

Per millorar la teva formació i aprendre més ...

La bassa

Disposem d'una bassa permanent ...

Casa Felip

Lloguer d'una casa de turisme rural 100% sostenible ...

Altres activitats

Altres activitats relacionades amb el medi ambient ...